Honden badjas: welke maat?

Badjas maat S : ruglengte t/m 49 cm.

Badjas maat M: ruglengte van 50 t/m 59 cm.

Badjas maat L: ruglengte van 60 t/m 69 cm.

Badjas maat XL: ruglengte van 70 t/m 79 cm.

Badjas maat XXL: ruglengte vanaf 80 cm


Op zoek naar een badjas voor je hond? Dan ben je bij doggies funshop aan het juiste adres! Een honden badjas is ideaal om te gebruiken als je hond nat is en toch het huis in wilt. Heb je bijvoorbeeld een lekker lange boswandeling gemaakt en sprong hij in een plas? Begon het te regenen tijdens het uitlaten? Of is je hond juist lekker in bad geweest? Voor iedere situatie biedt een honden badjas de perfecte oplossing! Met onze badjassen is je hond binnen een halfuurtje droog.

We verkopen de honden badjassen in 5 verschillende maten (van S tot XXL) en sluiten perfect aan op het lichaam van je hond. De kwaliteit van onze badjassen is erg hoog, aangezien het is gemaakt van uitsluitend katoenen badstof. Deze stof neemt veel vocht op en is ademend. Hiermee voorkomen we dat de stof enigszins beschadigend werkt voor uw hond dus gegarandeerd geen hotspots.

Onze badjassen worden speciaal voor je hond op maat gemaakt, zodat je geen last hebt van het verschuiven van de badjas. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de naam van je hond op de badjas te laten drukken. Er geldt dan ook een levertijd van 2 tot 3 weken zodat we de badjassen perfect kunnen personaliseren!

Om de badjas op de juiste maat te kunnen maken, ontvangen we graag de ruglengte, borstomvang en nekomvang van je hond. Deze maten kan je doorgeven in het menu bij het bestellen! Niet zeker welke maat je moet kiezen? Bij het bestellen staan foto’s aangegeven ter indicatie van de grootte van de hond.

Niks houdt je nog tegen om een van onze hondenbadjassen te kopen, dus shop ze nu!