Dierenpaspoorthoesje

Een dierenpaspoorthoesje is iets wat ieder baasje van een huisdier nodig heeft! Het saaie blauwe mapje van het dierenpaspoort is in vele huishoudens te vinden. Ook in de jouwe? Dan is het nu tijd om het een flinke make-over te geven! 


Bij blije huisdieren shop kan je een dierenpaspoorthoesje bestellen met een foto van jouw huisdier erop! Het is heel eenvoudig: je stuurt een scherpe en goed belichte foto in van jouw hond of kat en wij zorgen ervoor dat de foto wordt afgedrukt op een van onze hoesjes. Deze hoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor het Europees Dierenpaspoort voor Gezelschapsdieren. In sommige gevallen moet de foto iets worden bijgesneden, maar dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg!

De foto die je graag op het hoesje ziet, kan worden opgestuurd naar blijehuisdierenshop@gmail.com. Dan zorgen wij dat je het hoesje al binnen 5 werkdagen in huis hebt.


Nog niet tevreden met alleen een foto op het hoesje? Dan kan je er ook voor kiezen om de naam van je huisdier op het hoesje te laten drukken! De kleur van de letters mag je dan zelf uitkiezen in het menu.

Ben je zelf geen baasje van een huisdier? Dan is het dierenpaspoorthoesje ook een heel leuk cadeau voor vrienden of familie die een huisdier hebben!

Een reactie op “Dierenpaspoorthoesje

Reacties zijn gesloten.