Dieren paspoorthoesje

Een Dieren paspoorthoesje met eigen foto is iets wat ieder baasje van een huisdier nodig heeft! Het saaie blauwe mapje van het dierenpaspoort of een entingboekje is in vele huishoudens te vinden. Ook in de jouwe? Dan is het nu tijd om het een flinke make-over te geven! 


Bij Blije Huisdierenshop kan je een dierenpaspoorthoesje bestellen met een foto van jouw huisdier erop! Het is heel eenvoudig: je stuurt een scherpe en goed belichte foto in van jouw hond, kat of ander huisdier en wij zorgen ervoor dat de foto wordt afgedrukt op een van onze hoesjes. Deze hoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor het Europees Dierenpaspoort voor Gezelschapsdieren en de entingboekjes. In sommige gevallen moet de foto iets worden bijgesneden om met het rechthoekige formaat van het hoesje overeen te komen, Als dit niet lukt of als de kwaliteit van de foto niet voldoende is zullen we ten alle tijden eerst contact opnemen!


Wil je het hoesje nog specialer maken dan met alleen een foto op het hoesje? Dan kan je er ook voor kiezen om de naam van je huisdier op het hoesje te laten drukken! De kleur en plaats van de naam mag je dan zelf uitkiezen in het menu.

Binnenkant paspoorthoesje

De foto die je graag op het hoesje ziet, kan je tijdens het bestellen uploaden of worden opgestuurd naar contact@blijehuisdierenshop.nl. Dan zorgen wij dat je het hoesje al binnen 5 werkdagen in huis hebt.

Ben je zelf geen baasje van een huisdier? Dan is het Dieren paspoorthoesje met eigen foto ook een heel leuk cadeau voor vrienden of familie die een huisdier hebben of krijgen!

Een reactie op “Dieren paspoorthoesje

Reacties zijn gesloten.