Fleece hondenspeeltjes

Vind jij ook dat er niks leukers is dan spelen met je hond? Dan zijn onze fleece hondenspeeltjes perfect om samen plezier mee te hebben! 
Onze fleece hondenspeeltjes zijn niet alleen goed voor gezelligheid, maar ze zijn ook goed voor je hond. De speeltjes zorgen er namelijk voor dat het gebit van je hond ‘gepoetst’ wordt. Daarnaast is het ook een goed alternatief als je hond naar je gaat happen. Verder is het belangrijk om met fleece te spelen, aangezien gewone knuffels niet altijd geschikt zijn om te spelen. Ons speelgoed is speciaal voor honden gemaakt en getest op veiligheid voor je hond!

In onze webshop vindt je heel veel verschillende soorten hondenspeeltjes en ze hebben ook allemaal hun eigen kwaliteiten. Een greep uit ons assortiment: verjaardagsbotten (groot en klein), fleecebotten (in twee maten) met verschillende opdrukken en twee verschillende maten fleecetouw. De meeste speeltjes zijn in verschillende kleuren of kleurcombinaties leverbaar.

Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en kijk of het perfecte speeltje voor jou ertussen zit!


Onze fleece hondenspeeltjes worden met de hand gemaakt. Om het speeltje nog unieker te maken, kan je er bij sommige van onze hondenspeeltjes ook voor kiezen om het te laten personaliseren! Zet bijvoorbeeld de naam van je hond of je eigen naam erop of maak er een cadeautje van met bedrijfslogo.


De meeste van onze speeltjes kunnen worden geleverd met of zonder pieper. Dit vinden veel honden heel leuk, aangezien ze achter het piepende geluid aan willen rennen. Heb je een hyperactieve hond of reageert hij heel erg wild op piepende speeltjes? Dan raden we aan om de hond niet alleen met het speeltje te laten spelen. Je hond zal net zo lang blijven bijten tot het piepje uit het speeltje is. Dit zou zonde zijn van het nieuwe speeltje. Daarom kan je er voor kiezen om het speeltje zonder pieper te bestellen of om het speeltje alleen te gebruiken wanneer je samen met je hond aan het spelen bent.


Het belangrijkste is natuurlijk dat iedere hond zijn eigen voorkeur heeft voor speeltjes. Probeer daarom zoveel mogelijk uit en kijk waar jullie samen het meeste plezier aan hebben!

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.