Gedenkbordje voor je hond!

Het is enorm verdrietig als je hond overlijdt. Vaak is een hond je allerbeste maatje geweest en heeft je hond veel plezier in je leven gebracht. Je hond is jarenlang onderdeel geweest van je familie en zal altijd een belangrijk plekje in je hart houden. Een prachtige manier om je hond te herdenken is met een persoonlijk gedenkbordje. Een gedenkbordje is een blijvende unieke herinnering aan je hond. Zo kan je hond een mooie plek krijgen in je huis en wordt hij niet vergeten.

Bij doggies funshop kan je een mooi gepersonaliseerd gedenkbordje voor je overleden hond bestellen. Ieder gedenkbordje is handgemaakt speciaal naar uw wensen. Op het bordje komt een mooie foto van je hond te staan en een tekst naar keuze. Er kan bijvoorbeeld een mooie spreuk op het bordje komen te staan die perfect past bij het karakter van uw hond. Ook kunt u de geboortedatum en de datum van overlijden op het bordje zetten. De naam van je hond komt in sierlijke letters op het bordje te staan. Zo kan je precies zelf verzinnen op welke mooie manier je hond herdacht zal worden.

Ieder bordje is gemaakt van hout. De houtnerven blijven zichtbaar door de foto van uw hond heen, waardoor een uniek effect ontstaat. Doordat de bordjes handgemaakt zijn kunt u het precies aanpassen aan uw eigen wensen. Dit levert een prachtig bordje op dat niet zal misstaan in uw huis.

Op de website van doggies funshop kan je de naam van je hond en de tekst die je graag op het bordje wilt invullen. De foto van je hond kan je opsturen naar blijehuisdierenshop@gmail.com. Wij zorgen ervoor dat je het gedenkbordje binnen 7 dagen in huis hebt!

Iedere hond verdient het om herdacht te worden, een gedenkbordje voor je hond is een prachtig gebaar om je beste maatje te herdenken!

2 reacties op “Gedenkbordje voor je hond!

 1. Danielle Wijnants zegt:

  Beste,

  Graag zou ik een gedenkbordje willen bestellen voor een overleden hond. Waar kan ik dit bestellen?

  Met vriendelijke groet,
  Danielle Wijnants

  • Michiel de Ruiter zegt:

   Hallo Danielle,
   Helaas hebben wij deze niet meer in onze collectie.
   Met vriendelijke groet
   Diana

Reacties zijn gesloten.