Honden halsbanden/dogtags: veilig en persoonlijk!

Jij kent je hond als geen ander: dat ene vlekje in zijn/haar ogen, een streepje op de bil of de manier waarop hij/zij blaft… Je weet het allemaal te beschrijven. Toch ben jij de enige die je hond zó goed kent. Voor buitenstaanders kan het dan ook lastig zijn om honden van hetzelfde ras uit elkaar te houden. Laat staan dat ze de naam onthouden. In zo’n geval kan het best handig zijn als je hond een gepersonaliseerde halsband of een dogtag draagt met zijn/haar naam erop!

Over het algemeen is het gebruik van een halsband ook aan te raden. Niet alleen tijdens het uitgaan, om de riem aan vast te maken, maar ook wanneer je hond losloopt. Komt er bijvoorbeeld iemand aan die bang is voor honden maar vindt jouw hond het wel interessant? Dan is een halsband ideaal om je hond dichtbij je te houden. Ook op momenten dat je hond zich niet gedraagt, kan een halsband goed van pas komen. Omdat honden sterke dieren zijn, is het natuurlijk belangrijk dat de halsband van je hond een goede, betrouwbare sluiting heeft. Onze halsbanden beschikken allemaal over een stevige sluiting, zodat veiligheid van je hond gegarandeerd is. Je wilt natuurlijk niet dat de halsband breekt wanneer je hond de weg op probeert te rennen!

Nu is het natuurlijk belangrijk dat je een sterke halsband koopt, maar je hond moet ook een beetje goed voor de dag komen! Onze halsbanden slaan twee vliegen in één klap: niet alleen stevigheid, maar ook een mooi ontwerp is gegarandeerd. Roze, blauw of juist meerdere kleuren: het kan allemaal in combinatie met de naam van je hond!

Daarnaast hebben we ook halsbanden die niet gepersonaliseerd kunnen worden met een gaaf ontwerp in het roze met tekst, wit met vlinders of zwart-wit met hondenpootjes.

Heb je al een halsband maar wil je deze toch nog personaliseren? Dat kan ook! Bestel in dit geval de dogtag. Hier kan je natuurlijk de naam van je hond op laten zetten, maar ook je telefoonnummer. Dit is voor ieder bezorgd baasje een must have, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn dat je je hond kwijtraakt!