Puppy speeltjes

Puppy speeltjes om een band op te bouwen met je pup!

Iedereen herkent het: je ziet een pup en hebt meteen de neiging om ermee te spelen. Het is vaak de reden dat zoveel mensen een pup willen. Spelen met je pup is namelijk één van de leukste dingen om te doen! Daarnaast is het een belangrijk onderdeel van de opvoeding van je hondje. Om goed met je pup te kunnen spelen, moet je de juiste speeltjes voor je pup in huis hebben. Denk aan knuffels, botten, kleedjes en nog veel meer!

Niet elke pup is hetzelfde, daarom bieden wij een ruim assortiment aan verschillend speelgoed. Sommige pups zijn bijvoorbeeld gek op knuffels. Ze kunnen ermee slapen, maar ze kunnen ze ook het huis door slepen! Het allerleukste is om een zoekspelletje met je hond te doen: verstop de favoriete knuffel ergens in een hoekje en laat je hond op zoek gaan. Dan zie je weer hoe slim je pup eigenlijk is als de knuffel wordt gevonden!

Voor honden die meer houden van knauwen, is een bot ideaal. Dit traint de bijtremming en zorgt voor gezonde bijtspieren. Daarnaast zijn ook onze botten ideaal om mee te knuffelen, aangezien ze van fluffy materiaal zijn gemaakt. Als verrassingselement is een pieper toegevoegd: zo is je hond wel een tijdje zoet met dit bot!

Wil je je hondje echt verwennen? Doe dan de kleed- en speelbotset cadeau. Op deze manier ligt je pup lekker zacht wanneer hij met zijn speeltje aan de gang gaat. Het speeltje is gemaakt van dezelfde stof als het kleedje, dus ook fijn voor het oog! Houd je hond niet zo van botten? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een los kleedje te bestellen zodat je hond toch comfortabel kan liggen!

Een ander speeltje dat goed helpt bij het opbouwen van een band met je pup is het floss popje. Hier kan je pup lekker op knagen en bijten, maar door de stoffen uitsteeksels, kan je het als baas ook aan een kant vasthouden, terwijl je hond aan de andere kant trekt: een wedstrijdje gaat je pup waarschijnlijk niet uit de weg!

Kan je nu echt niet kiezen wat het beste is voor je hond? Dan is ons puppy pakket de ideale oplossing! Het pakket is ook perfect om cadeau te geven aan vrienden of familie die net een pup in huis hebben genomen. Dit pakket is samengesteld uit: een dekentje voor je hond, 3 verschillende speeltjes en 2 lekkere kluifjes (geschikt voor puppen). Wil je graag iets toevoegen aan het pakket? Dat kan natuurlijk altijd in overleg.

Het is belangrijk dat je lol hebt met je puppy, maar wees ervan bewust dat veiligheid altijd voorop moet staan. Zorg dus dat je in de buurt blijft van je pup wanneer hij aan het spelen is, zodat hij niet per ongeluk iets inslikt of kapot kauwt. Gelukkig zijn onze producten veilig vormgegeven dus shop snel een nieuw speeltje voor je pup in de webshop!