Hondenbadjas

Hondenbadjas op maat van 100% kwaliteitskatoen

Zoek je een hondenbadjas op maat die gemaakt is van 100% kwaliteitskatoen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze badjassen zijn speciaal ontworpen om jouw trouwe viervoeter comfort en stijl te bieden na een bad of zwempartij. Met onze hoogstaande kwaliteit en aandacht voor detail, overtreffen wij andere websites en zorgen we ervoor dat jij en je hond de best mogelijke badervaring hebben.

De perfecte pasvorm voor je trouwe viervoeter

Onze hondenbadjassen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de unieke vorm en grootte van je hond. We werken met een keuze uit 14 vaste basismaten om het bestellen te vergemakkelijken. We begrijpen dat elke hond anders is, daarom geloven we in maatwerk en zal je bij het bestellen ook een aantal gegevens en maten van je hond in kunnen vullen zodat je de juiste maat badjas krijgt. Door gebruik te maken van 100% kwaliteitskatoen, kunnen we niet alleen een zachte en comfortabele pasvorm garanderen, maar ook duurzaamheid en langdurig gebruik.

Hoe meet je de juiste maat

De basismaat die je nodig hebt kies je door de ruglengte van je hond te meten als hij staat.

Je meet dan vanaf de plaats van de halsband tot aan waar de staart begint en tel hier bij een hangende staart 5 cm bij op. Heb je een hond die de staart op de rug draagt, tel er dan niets bij op en geef dit ook door in het veld opmerkingen.

Hoe meet je de juiste ruglengte
MaatRuglengte
Maat 5XS25-30cm
Maat 4XS30-35cm
Maat 3XS35-40cm
Maat 2XS40-45cm
Maat XS45-50cm
Maat S50-55cm
Maat M55-60cm
MaatRuglengte
Maat L60-65cm
Maat XL65-70cm
Maat 2XL70-75cm
Maat 3XL75-80cm
Maat 4XL80-85cm
Maat 5XL85-90cm
Maat 6XL90-95cm

Een weldaad voor iedere hond

Of je hond nu groot of klein is, langharig of kortharig, onze badjassen bieden het ultieme comfort na een bad of zwempartij. Het absorberende katoen zorgt ervoor dat het vocht snel wordt opgenomen en door de ademende eigenschap krijg je geen hotspots door broeien. Daarnaast biedt de zachte stof bescherming tegen kou en tocht, waardoor je hond zich heerlijk kan ontspannen en opwarmen.

Uniek design voor stijlbewuste honden

Naast comfort staat stijl bij ons hoog in het vaandel. Onze hondenbadjassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en te personaliseren met een naam, zodat je altijd een exemplaar kunt vinden dat past bij de persoonlijkheid van je trouwe viervoeter. Met onze hondenbadjassen zal je hond stralen na elke bad- of zwemsessie.

Hondenbadjas - Cobalt blauw

Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

Onze hondenbadjassen worden met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt van 100% kwaliteitskatoen. Dit betekent dat ze niet alleen superzacht en comfortabel zijn, maar ook lang meegaan. Duurzaamheid is voor ons belangrijk, omdat we willen dat jij en je hond vele jaren kunnen genieten van onze badjassen. Daarom zijn al onze producten zorgvuldig getest op kwaliteit en stevigheid.

Bestel vandaag nog jouw hondenbadjas op maat

Wil jij je trouwe viervoeter verwennen met een hondenbadjas van topkwaliteit? Bestel dan vandaag nog jouw badjas op maat! Klik hier en ontdek de verschillende kleuren die wij aanbieden. Onze badjassen zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus en duurzaam. Geef je hond de luxe die hij verdient!

Opmerking: Onze hondenbadjassen kunnen niet alleen na een bad of zwempartij gebruikt worden, maar zijn ook perfect voor een dagje naar het strand of een wandeling in de regen.


Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.